Over Nationale Sportkampen

about us

NATIONALE SPORTKAMPEN

Al 20 jaar de leukste sportkampen van Nederland!

 

Onze missie

De Nationale Sportkampen zijn voor het eerst georganiseerd in 2003 en hebben tot doel: het organiseren van de leukste sportkampen van Nederland door heel Nederland, waarbij wij in vakanties de sportparticipatie willen stimuleren, door een gericht aanbod voor zowel breedte- als topsport. Wij geloven dat we kinderen beter kunnen maken in (hun favoriete) sport door sportevenementen te organiseren, waarbij we kinderen positief stimuleren, hen begeleiden met kundige begeleiding en door een gericht aanbod, waarbij plezier, uitdaging en aandacht voor de deelnemer centraal staan.

 

Onze filosofie

Het concept van de Nationale Sportkampen is overgenomen uit Amerika en Spanje. In deze landen heerst een echte kampcultuur en is het gebruikelijk om ook in de vakanties bezig te zijn met je favoriete sport en je hier verder in te bekwamen. Behalve dat dit een ontzettend leuke, sociale en sportieve invulling van je vakantie is, is het ook erg nuttig. Niet voor niets is Spanje één van de toonaangevende landen op het gebied van talentontwikkeling en het voortbrengen van wereldtoppers in het hockey, tennis, rugby, golf en voetbal. 

In Nederland valt op dit gebied nog veel winst te behalen. Plezier is de basis van een goede sporter worden. Door de juiste focus te leggen bij de basistechnieken, veel individuele aanwijzingen en intensief bezig zijn met sport, zorgt deelname aan een kamp voor een belangrijke progressie. Dit doen we met kwalitatief goede en inspirerende coaches, trainers en begeleiders. Om de kwaliteit jaarlijks maximaal te verbeteren wordt gewerkt met de beste trainers/coaches op sportgebied. Door de indeling op leeftijd en niveau kan je het maximale uit jouw kampweek halen. 

 

Tophockeykamp o.l.v. tophockeyers Felice Albers en Floris Wortelboer

Onze Tophockeykampen staan dit jaar onder leiding van één van deze twee topspelers. Want van wie kan je nou meer leren, dan de beste hockeyers zelf? Zij gaan je veel tips geven op technisch en mentaal gebied. Je mag ze ook nog eens alles vragen. Aan ieder Tophockeykamp wordt één (jeugd)international of hoofdklasse speler toegewezen. Zij zullen de kwaliteit van het hockeyprogramma verder verhogen en diverse masterclasses geven tijdens het kamp. 

 

Externe links