Aanmelden als verening

Buikschuifbaan verhuur
Hindernisbaan verhuur
Knotshockeyboarding verhuur
Luchtkussen verhuur

De Nationale Sportkampen organiseert sinds 2003 de leukste sportkampen van Nederland. Wij hebben een opslag vol met spelmaterialen, en willen uw vereniging graag ondersteunen tijdens uw evenementen. Wil jij ook de leukste Sportkampen van Nederland op jouw vereniging? Of wil jij materialen huren voor een sportevenement? Lees dan hieronder verder.


Nationale Sportkampen op uw sportvereniging

Talentontwikkeling, plezier en binding met de vereniging en elkaar. Er zijn veel goede redenen om een sportkamp te organiseren en wij hebben daar al vele jaren expertise in. Wilt u uw jeugdleden ook extra activiteiten aanbieden buiten het seizoen om? Neem contact met ons op en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Organisatie

De Nationale Sportkampen worden georganiseerd op zo'n 50 locaties sportkampen in de mei-, zomer- en herfstvakantie. De gehele organisatie, zoals onder andere de promotie, deelnemerscommunicatie en begeleiderwerving worden uitgevoerd door de Nationale Sportkampen. Hiervoor worden onder andere de communicatiekanalen van de sportvereniging ingezet. Maar daarnaast gaat een groot deel van de communicatie en promotie ook via social media en andere online kanalen.

Kampenaanbod

Nationale Sportkampen biedt meerdere kampen aan binnen verschillende sporten. Bij de Original Kampen zijn de deelnemers in de ochtend bezig met één specifieke sport en tijdens het middagprogramma is er tijd voor andere sporten en fun activiteiten. Bij de Topkampen wordt er de hele dag dezelfde sport uitgevoerd en krijgen de deelnemers diverse clinics.

Voor de allerjongsten is er het Sport&Spelkamp (4 t/m 7 jaar). Op jonge leeftijd de basisbeginselen aanleren van verschillende sporten is niet alleen goed voor de ontwikkeling van het kind, maar het kan ook nieuwe jeugdleden opleveren voor de sportvereniging. 
Daarnaast zijn er verschillende specials die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de vereniging en haar jeugdleden.

Inkomsten voor de vereniging

Nationale Sportkampen huurt de velden bij de sportvereniging, gemeente of stichting en betaalt hiervoor een vast bedrag per veld per dag. Daarnaast is het optioneel voor de vereniging om de horeca te verzorgen tijdens het sportkamp. Nationale Sportkampen betaalt hier een vast bedrag per persoon per dag voor. 

Contactinformatie

Voor meer informatie over de organisatie van de Nationale Sportkampen op uw vereniging kunt u informatie aanvragen per mail via info@nationalesportkampen.nl.